Megyei Prima Díj
Veszprém megye
  
Arany támogatóink
  


 
 
 
Év Vállalkozója Díj jelölés/leírás
Felhívás a VOSZ 2020. évi Év Vállalkozója Díj és a Vármegyei Év Vállalkozója Díj pályázati részvételre
 
Szövetségünk életében – Alapszabályunknak megfelelően – 2020-ban a Magyar Vállalkozók Napján immár huszonkettedik alkalommal kerül sor ünnepi rendezvénysorozaton belül az Év Vállalkozója Díjak átadására. A rendezvény előkészítését Szövetségünk titkársága megkezdte, ebből adódóan, feladatainknak megfelelve, az alábbiakról tájékoztatjuk.

replicas relojes

 
Év Vállalkozója Díj országos felterjesztés keretei és szabályai
 
Ez évben is megyénként maximum 2 fő, mint vállalkozás vezetője, tulajdonosa, management tagja (Közép-Magyarországi Regionális Szervezet: legfeljebb 4 fő), szekciónként maximum 1 fő, VOSZ-hoz csatlakozott Szövetség részéről maximum 1 fő, MKIK részéről maximum 2 fő terjeszthető fel a kitüntető díjra.
 
A felterjesztett személyeknek Szövetségünk Alapszabálya 4. 4.1. előírásainak* meg kell felelnie! Fontos kitüntetési feltétel, hogy a felterjesztett személy által vezetett (tulajdonolt) vállalkozás a VOSZ érdekkörébe tartozzon, illetve a Szövetség tagja legyen! Az elnökségek felterjesztésein túl természetesen az Alapszabályból fakadóan továbbra is lehetősége van tagjainknak pályázat útján a díj elnyerésére, vagyis írásos pályázatot benyújtania. Erről Szövetségünk lapjában, a VOSZ-Hírek június-júliusi havi összevont számában, valamint a VOSZ Hírlevélben felhívást fogunk megjelentetni.
 
Ennek megfelelően kérjük, hogy a díjazottakra vonatkozó felterjesztéseket megfelelő indoklással alátámasztva lehetőség szerint 2020. augusztus 8. napjáig küldjék meg titkárságunk részére (8200 Veszprém, Virág B. u. 4. Átrium Üzletház, info@voszveszprem.hu).
 
A megjelölt határidő és a felterjesztések tartalmi részének színvonalára külön is felhívjuk a tisztelt jelölők figyelmét, mivel reményeink szerint ez évben is lesz alkalom a díjátadó ünnepség keretén belül állami kitüntetések adományozására is.

4.4.1. Év Vállalkozója díj 
Az Év Vállalkozója díjat évente egy alkalommal, lehetőleg december hónapban, ünnepélyes keretek között, testületi ülésen kell átadni.
Az Év Vállalkozója díjat pályázat alapján lehet elnyerni. A pályázat nyertese lehet az a vállalkozó (munkáltató), aki:
a Szövetség tagja;
legalább öt éve vezet sikeres vállalkozást;
vállalkozása a közterheket maradéktalanul megfizette, ellene büntetőeljárás nem indult;
a megyében (a fővárosban), a szakmában elismert vállalkozó (munkáltató);
köztiszteletben álló személyiség.
Pályázatot nyújthat be a díj elnyerése érekében:
maga a vállalkozó (munkáltató);
a Szövetség területi szervezete, országos szekciója, társszövetsége, bel- és külföldi partnerszervezete;
gazdasági, hivatásrendi, szakmai kamara.
A pályázat lebonyolításának rendjét és a díjazás módját az Ügyvezető Elnökség szabályozza. A pályázati kiírást a Szövetség lapjában közzé kell tenni.
Mindezen feltételek megléte esetén az Ügyvezető Elnökség dönt a díj odaítéléséről.
social network
face.jpg   twi.jpg
Ezüst támogatóink
 
Bronz támogatóink
 
 
 
Pártolóink:
 
 
 
 
   
INweb Informatika