A Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és a KISOSZ Veszprém Megyei Képviselete ebben az évben is megrendezi a hagyományos Szezonfelkészítő Rendezvényét, amelynek célja, hogy a kereskedelmi és vendéglátóipari tevékenységet végző vállalkozások a legaktuálisabb témákban fontos információkhoz jussanak.
IDŐPONT: 2017. május 17. (szerda) 10:00 óra
HELYSZÍN: Club Tihany (Tihany, Rév u. 3.)
IDŐPONT: 2017. május 17. (szerda) 10:00 óra
HELYSZÍN: Club Tihany (Tihany, Rév u. 3.)
PROGRAM:
09:30-10:00 Regisztráció
10:00-10:05 Megnyitó
Dr. Markovszky György elnök, Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara
10:05-10:40 Tájékoztató a vendéglátás, kereskedelem területét érintő adójogszabály (ÁFA)
változásokról
Dégi Zoltán igazgató, NAV Veszprém Megyei Adó- és Vámigazgatósága
10:40-11:15 Tájékoztató Veszprém megye munkaerőpiaci helyzetéről, a foglalkoztatók részére
elérhető támogatási lehetőségekről
Szentai Kitti munkaerőpiaci szakügyintéző, Veszprém Megyei Kormányhivatal
Munkaerőpiaci és Alapkezelő Osztály
11:15-11:50 Tájékoztató az élelmiszer-biztonság területét érintő aktualitásokról, az allergén anyagok
jelölésére és tájékoztatására vonatkozó szabályokról, ellenőrzési tapasztalatok
Dr. Leitold József osztályvezető, megyei főállatorvos, Veszprém Megyei Kormányhivatal
Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Osztály
11:50-12:05 Költséghatékony munkaerő a vendéglátásban
Krancz Balázs operatív vezető, Meló-Diák Észak-Dunántúl Iskolaszövetkezet
12:05-12:15 Kérdések, válaszok
12:15-12:20 Zárszó
Vágó Péter elnök, KISOSZ Veszprém Megyei Képviselete
12:20- Fogadás
09:30-10:00 Regisztráció
10:00-10:05 Megnyitó
Dr. Markovszky György elnök, Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara
10:05-10:40 Tájékoztató a vendéglátás, kereskedelem területét érintő adójogszabály (ÁFA)
változásokról
Dégi Zoltán igazgató, NAV Veszprém Megyei Adó- és Vámigazgatósága
10:40-11:15 Tájékoztató Veszprém megye munkaerőpiaci helyzetéről, a foglalkoztatók részére
elérhető támogatási lehetőségekről
Szentai Kitti munkaerőpiaci szakügyintéző, Veszprém Megyei Kormányhivatal
Munkaerőpiaci és Alapkezelő Osztály
11:15-11:50 Tájékoztató az élelmiszer-biztonság területét érintő aktualitásokról, az allergén anyagok
jelölésére és tájékoztatására vonatkozó szabályokról, ellenőrzési tapasztalatok
Dr. Leitold József osztályvezető, megyei főállatorvos, Veszprém Megyei Kormányhivatal
Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Osztály
11:50-12:05 Költséghatékony munkaerő a vendéglátásban
Krancz Balázs operatív vezető, Meló-Diák Észak-Dunántúl Iskolaszövetkezet
12:05-12:15 Kérdések, válaszok
12:15-12:20 Zárszó
Vágó Péter elnök, KISOSZ Veszprém Megyei Képviselete
12:20- Fogadás
A rendezvényre tisztelettel meghívjuk, és kérjük, hogy részvételi szándékát 2017. május 10-ig szíveskedjen
jelezni a 0688814111 telefonszámon, vagy a beni.szilvia@veszpremikamara.hu e-mail címen.
(A rendezvényen való részvétel a rendezett kamarai regisztrációval rendelkező vállalkozások részére ingyenes.)