Megyei Prima Díj
Veszprém megye
  
Arany támogatóink
 



 


 
 
 
Hírek » Mennyit ér egy vállalkozás?
Évről-évre egyre több cégvezető kerül szembe a kérdéssel, hogy a vállalkozása mekkora értéket képvisel, ha az eladásában gondolkodik: mekkora hányaddal számítható be a cég eredménytermelő képessége, hogyan értékelhetők az eszközei és milyen ágazati sajátosságokat kell figyelembe venni? Illetve, ha csak pár év múlva tervezi eladni a vállalkozását, akkor hogyan tudja az értékét addig is növelni?
Aki pedig vállalkozást venne, mire figyeljen, milyen árajánlatot tegyen és milyen finanszírozási megoldásokra számíthat?

A VOSZ együttműködő partnere, az MKB Consulting ezeknek a kérdéseknek a megválaszolásában szeretne segítséget nyújtani egy képzés keretében - azoknak is akik ELADNI, és azoknak is, akik VENNI szeretnének vállalkozást a közeljövőben. Korábbi vállalkozói együttműködéseink és tapasztalataink azt bizonyítják, hogy egy ilyen program után a vállalkozók sokkal eredményesebben tudják az évtizedek alatt létrehozott VÁLLALKOZÓI ÉRTÉKet átadni, átvenni, gyarapítani!

A képzéseket – amelyeken gyakorlati megoldások, konkrét esetek megbeszélésére is sor kerülhet - körülbelül 8-10 helyi vállalkozás részvételével tervezzük megvalósítani.
Természetesen nem csak a VOSZ tagjai vehetnek részt ezen a programon, de VOSZ tagként jelentős kedvezményben részesülhetnek a résztvevők: a 3 + 1 órásra tervezett előadás + workshop ára 59.000 Ft+ÁFA, a VOSZ tagjainak 29.000, Ft+ÁFA.

Amennyiben Ön érdeklődést mutatna a program iránt, kérem ezirányú visszajelzését küldje az voszveszprem@gmail.com email címre!

 

social network
face.jpg   twi.jpg
Ezüst támogatóink
 
Bronz támogatóink
 
 
 
Pártolóink:
 
 
 
 
   
INweb Informatika