Megyei Prima Díj
Veszprém megye
  
Arany támogatóink
 



 


 
 
 
Hírek » Tíz éve a VOSZ Veszprémi szervezetének élén - újra Gazsi Attila a megyei elnök
 
Veszprém, 2021. szeptember 7. – A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének (VOSZ) Veszprém Megyei Szervezete megtartotta a Területi Küldöttválasztó Gyűlését, ahol újra Gazsi Attilát választották meg a szervezet elnökének. A vállalkozó további öt évig irányítja majd társadalmi megbízatásban a szövetség helyi szinten történő érdekképviseleti munkáját, segítve ezzel a vállalkozások eredményes működését.
 
 
A szövetség elnökségének döntése értelmében a területi/megyei szervezetek 2021. szeptember hónapban tartják Területi Küldöttválasztó Gyűléseiket, amelyeken a megyei elnökök, az országos küldöttek és az országos pótküldöttek kerülnek megválasztásra.
 
A VOSZ Veszprém Megyei Szervezete szeptember 7-én megtartott Területi Küldöttválasztó Gyűlésén, a korábbi évek gyakorlatához hasonlóan, beszámoló keretében a tagok tájékoztatást kaptak a szervezet 2020. évi munkájáról, valamint az idei év terveiről, programjairól. A résztvevők döntöttek a 2021. évi Prima Díjátadó Gála rendezésével kapcsolatos ügyekben is. Ezt követően a megyei elnökválasztáson a jelenlévő tagok újra Gazsi Attilát választották meg a szövetség megyei elnökének, aki további öt éven át irányítja majd társadalmi megbízatásban a VOSZ Veszprém Megyei Szervezetét.
 
Gazsi Attila a 2015-ben 9500 diáknak munkát biztosító Meló-Diák Észak-Dunántúli Iskolaszövetkezet vezetője, valamint az egyik legnagyobb, majd 2000 munkavállalót foglalkoztató, magyar tulajdonú munkaerő-kölcsönző és HR szolgáltató nagyvállalat, a Man at Work Kft. résztulajdonosa. Emellett több gasztronómiai vállalkozást is irányít, mindezzel Veszprém megye egyik legjelentősebb foglalkoztatójának számít.
A vállalkozó a megyei elnöki pozíción túlmenően a VOSZ Ifjúsági és Diákvállalkozási Szekciójának elnöke, a Kereskedelmi és Szolgáltatási Szekció elnökségi tagja, illetve a Magyarországi Diákvállalkozások Országos Érdekképviseleti Szövetségének elnökségi tagja is egyben.
Gazsi Attila vállalkozói és társadalmi tevékenységének elismeréseképpen 2012-ben Magyar Gazdaságért Díjat vehetett át a Vállalkozók Napján.
 
 

social network
face.jpg   twi.jpg
Ezüst támogatóink
 
Bronz támogatóink
 
 
 
Pártolóink:
 
 
 
 
   
INweb Informatika