Megyei Prima Díj
Veszprém megye
vosz.jpg  Vpmegye.jpg
Arany támogatóink
 
 
 
 
 
Hírek
A Közgyűlés ELMARAD
A Válllakozók és Munkáltatók Országos Szövetsége 2020. március 18. 9 órakor esedékes 2019. évi Beszámoló Közgyűlése ELMARAD.

Átadtuk az idei Prima Díjakat _ Veszprém megyében immár 15. alkalommal

Büszkén és örömmel jelentjük be, hogy a
2019. évi Veszprém megyei Prima Díjazottak

az Orlando Énekegyüttes Magyar Zeneművészet  kategóriában, Halmos Ferenc  Magyar Képzőművészet kategóriában és Prof. Dr. habil Abonyi János Magyar Tudomány kategóriában.


Üzleti reggeli képekben
A Vállalkozásnavigátor és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének Veszprém megyei Szervezete megtartotta üzleti reggelijét, ahol a támogatási lehetőségekről, különböző hiteltermékekről, pénzügyi és biztosítási konstrukciókról, gazdaságpolitikai kilátásokról hallhattunk előadásokat és arról is, hogy "Mit nem mondanak el a munkavállalók a HR-eseknek sem és a vezetőknek sem".

Hasznos és jó hangulatú reggeli volt, köszönjük a résztvevőknek és előadóinknak egyaránt!
 

MEGHÍVÓ
A „Vállalkozásnavigátor” és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége meghívja Önt rendezvényére, melynek témája:
KIS-ÉS KÖZÉPVÁLLALKOZÁSOK FEJLŐDÉSI LEHETŐSÉGEI ÉS ANNAK ESZKÖZEI – VÁLLALKOZÁSNAVIGÁTOR PROJEKT BEMUTATÓ ÉS NETWORKING ESEMÉNY

Mennyit ér egy vállalkozás?
Évről-évre egyre több cégvezető kerül szembe a kérdéssel, hogy a vállalkozása mekkora értéket képvisel, ha az eladásában gondolkodik: mekkora hányaddal számítható be a cég eredménytermelő képessége, hogyan értékelhetők az eszközei és milyen ágazati sajátosságokat kell figyelembe venni? Illetve, ha csak pár év múlva tervezi eladni a vállalkozását, akkor hogyan tudja az értékét addig is növelni?
Aki pedig vállalkozást venne, mire figyeljen, milyen árajánlatot tegyen és milyen finanszírozási megoldásokra számíthat?

78 db összesen
social network
face.jpg   twi.jpg
Ezüst támogatóink
 
Bronz támogatóink
 
 
 
Pártolóink:
 
 
 
 
   
INweb Informatika