Megyei Prima Díj
Veszprém megye
vosz.jpg  Vpmegye.jpg
Arany támogatóink
 


 
Hírek
A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének közleménye

Budapest, 2020. március 18., szerda
A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége mindent elkövet a vírushelyzet miatti gazdasági összeomlás elkerülése érdekében, amelynek feltétele a vállalkozók anyagi és adminisztratív terheinek csökkentése és célzott támogatások biztosítása, hogy fenn tudják tartani tevékenységüket és meg tudják tartani munkavállalóikat.
 

A Közgyűlés ELMARAD
A Válllakozók és Munkáltatók Országos Szövetsége 2020. március 18. 9 órakor esedékes 2019. évi Beszámoló Közgyűlése ELMARAD.

Átadtuk az idei Prima Díjakat _ Veszprém megyében immár 15. alkalommal

Büszkén és örömmel jelentjük be, hogy a
2019. évi Veszprém megyei Prima Díjazottak

az Orlando Énekegyüttes Magyar Zeneművészet  kategóriában, Halmos Ferenc  Magyar Képzőművészet kategóriában és Prof. Dr. habil Abonyi János Magyar Tudomány kategóriában.


Üzleti reggeli képekben
A Vállalkozásnavigátor és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének Veszprém megyei Szervezete megtartotta üzleti reggelijét, ahol a támogatási lehetőségekről, különböző hiteltermékekről, pénzügyi és biztosítási konstrukciókról, gazdaságpolitikai kilátásokról hallhattunk előadásokat és arról is, hogy "Mit nem mondanak el a munkavállalók a HR-eseknek sem és a vezetőknek sem".

Hasznos és jó hangulatú reggeli volt, köszönjük a résztvevőknek és előadóinknak egyaránt!
 

MEGHÍVÓ
A „Vállalkozásnavigátor” és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége meghívja Önt rendezvényére, melynek témája:
KIS-ÉS KÖZÉPVÁLLALKOZÁSOK FEJLŐDÉSI LEHETŐSÉGEI ÉS ANNAK ESZKÖZEI – VÁLLALKOZÁSNAVIGÁTOR PROJEKT BEMUTATÓ ÉS NETWORKING ESEMÉNY

79 db összesen
social network
face.jpg   twi.jpg
Ezüst támogatóink
 
Bronz támogatóink
 
 
 
Pártolóink:
 
 
 
 
   
INweb Informatika