Veszprém megye
vosz.jpg  Vpmegye.jpg
Arany támogatóink
 
 
 
 
 
Hírek
XIII. alkalommal adtuk át a Veszprém megyei Prima Díjakat
2017. november 17-én hagyományosan ünnepélyes keretek között került sor a Veszprém megyei Prima Díjak átadására a Megyeháza Szent István termében.

A három Prima Díjas mellett két Megyei Év Vállalkozója díjat is kiosztott a VOSZ megyei szervezete.

Év Vállalkozója díjat kapott:

Kovács László, a Balatoni Bob Kft. ügyvezető igazgatója  és  Reider József, a Reider Optika tulajdonosa.
 
Kovács úr elhivatott amellett, hogy a Balatoni Bob Kft. Veszprém megye és a Balaton turizmusának jó hírnevét bővítse. Véleménye szerint erre a legjobb visszaigazolás a távozó elégedett, vidám vendégkör visszatérése, legyen az hazai vagy külföldi. Szokta volt mondai: "először a gyermekek miatta sírnak... majd érte."
 
Az 1884 augusztusa óta folyamatosan - még a háborúk ideje alatt is - működő, Veszprémben már ikonikussá vált optikai vállalkozás vezetője, Reider József úr, aki végtelen szerénységgel azt vallja, hogy semmi egyéb dolga nem volt, csak az, hogy az ősei által kivívott megbecsülést megtartsa. Ő maga 1969 óta vezeti az Optikát és már egy szakképzett látszerész unokával is büszkélkedhet. 

A legjobbkor indulnak a nyugdíjas szövetkezetek
 
 
A magyarországi munkaerő-piaci helyzet általánosságban is nyugtalanító, de sok szakmát érintően inkább kilátástalan. A probléma megoldása rendkívül bonyolult, az eddig hozott kormányzati intézkedések is jobbára tüneti kezelésre jók, például a szerb és ukrán állampolgárok munkavállalásának egyszerűsítése, a mobilitás célú lakhatási támogatás, vagy az élőmunkát terhelő adók csökkentése. A jelentősebb beavatkozás, reményeink szerint a választásokat követően elindul.

MEGHÍVÓ - Szezonfelkészítő Fórum
 
A Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és a KISOSZ Veszprém Megyei Képviselete ebben az évben is megrendezi a hagyományos Szezonfelkészítő Rendezvényét, amelynek célja, hogy a kereskedelmi és vendéglátóipari tevékenységet végző vállalkozások a legaktuálisabb témákban fontos információkhoz jussanak.

IDŐPONT: 2017. május 17. (szerda) 10:00 óra
HELYSZÍN: Club Tihany (Tihany, Rév u. 3.)
 

Közgyűlés VOSZ Veszprém

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége Veszprém megyei Szervezete értesíti a Tisztelt Tagokat, hogy a Szervezet 2017. április 7-én 9.00 órai kezdettel Közgyűlést tart.

A közgyűlés helye: Chianti Étterem, 8200 Veszprém, Csermák Antal u. 13.

A meghívót a regisztrációs email címmel minden VOSZ Tagunk a mai napon megkapta.
 

MEGHÍVÓ

A Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a Budapest Bank, a K&H Bank, az MKB Bank és az OTP Bank közreműködésével Banki Nyílt Napot szervez. 
 
A program célja a pénzintézetek által nyújtott kedvezményes finanszírozási lehetőségek és vállalkozásokat segítő széleskörű szolgáltatások ismertetése.
 

67 db összesen
PRIMA Jelöltállítás
social network
face.jpg   twi.jpg
Ezüst támogatóink
 
Bronz támogatóink
 
 
 
 
 
Pártolóink:
 
 
 
 
   
INweb Informatika