Veszprém megye
vosz.jpg  Vpmegye.jpg
Arany támogatóink
 
 
 
 
 
Hírek
A legjobbkor indulnak a nyugdíjas szövetkezetek
 
 
A magyarországi munkaerő-piaci helyzet általánosságban is nyugtalanító, de sok szakmát érintően inkább kilátástalan. A probléma megoldása rendkívül bonyolult, az eddig hozott kormányzati intézkedések is jobbára tüneti kezelésre jók, például a szerb és ukrán állampolgárok munkavállalásának egyszerűsítése, a mobilitás célú lakhatási támogatás, vagy az élőmunkát terhelő adók csökkentése. A jelentősebb beavatkozás, reményeink szerint a választásokat követően elindul.

MEGHÍVÓ - Szezonfelkészítő Fórum
 
A Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és a KISOSZ Veszprém Megyei Képviselete ebben az évben is megrendezi a hagyományos Szezonfelkészítő Rendezvényét, amelynek célja, hogy a kereskedelmi és vendéglátóipari tevékenységet végző vállalkozások a legaktuálisabb témákban fontos információkhoz jussanak.

IDŐPONT: 2017. május 17. (szerda) 10:00 óra
HELYSZÍN: Club Tihany (Tihany, Rév u. 3.)
 

Közgyűlés VOSZ Veszprém

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége Veszprém megyei Szervezete értesíti a Tisztelt Tagokat, hogy a Szervezet 2017. április 7-én 9.00 órai kezdettel Közgyűlést tart.

A közgyűlés helye: Chianti Étterem, 8200 Veszprém, Csermák Antal u. 13.

A meghívót a regisztrációs email címmel minden VOSZ Tagunk a mai napon megkapta.
 

MEGHÍVÓ

A Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a Budapest Bank, a K&H Bank, az MKB Bank és az OTP Bank közreműködésével Banki Nyílt Napot szervez. 
 
A program célja a pénzintézetek által nyújtott kedvezményes finanszírozási lehetőségek és vállalkozásokat segítő széleskörű szolgáltatások ismertetése.
 

Erős évre számít a hazai cégvilág
 
"Egyelőre sok a kérdés, de már látszik a növekvő beruházási hajlandóság"

Krisán László, a KAVOSZ Zrt. vezérigazgatója nyilatkzott a Magyar Időknek.
 

71 db összesen
PRIMA Jelöltállítás
social network
face.jpg   twi.jpg
Ezüst támogatóink
 
Bronz támogatóink
 
 
 
Pártolóink:
 
 
 
 
   
INweb Informatika